Individuele kookworkshops

 

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van andere thema's? Geef dan nu uw email adres aan ons door op info@johngevenstudios.nl

Meld u zich hier aan om op de hoogte blijven
Hieronder de geplande kookworkshops:

 19 september 2015 : individuele kookworkshop Moleculair (max. 15 personen)

 

 

Workshop: Moleculair koken


In deze 4 uur durende workshop leert u omgaan met de technieken van het moleculair koken. U leert werken met texturas en vloeibaar stikstof.
Er is plek voor max. 15 deelnemers en de kosten bedragen € 95,-- per persoon.

19 september 2015 - 28 november 2015 - 6 februari 2016 - 9 april 2016 - 18 juni 2016  (ontvangst vanaf 10.30 uur - start workshop op 11.00 uur):

Het menu volgt binnenkort!

U kunt zich aanmelden via: info@johngevenstudios.nl

Workshop: Kerst

14 november 2015 (ontvangst vanaf 10.30 uur - start workshop op 11.00 uur):
In deze 4 uur durende workshop leert u een mooi kerstdiner maken met diverse klassieke en moderne kooktechnieken.
Ook zal er deze dag aandacht geschonken worden aan de planning van een kerstdiner zodat u de kerst gezellig met uw gasten aan tafel door kunt brengen en niet alleen maar in de keuken.
Er is plek voor max. 15 deelnemers en de kosten bedragen € 85,-- per persoon.

Het menu volgt binnenkort!

U kunt zich aanmelden via: info@johngevenstudios.nl

Workshop: Vis, schaal-en schelpdieren

21 mei 2016  (ontvangst vanaf 10.30 uur - start workshop op 11.00 uur):
In deze 3 uur durende workshop leert u alles over vis, schaal-en schelpdieren.
U gaat zelf coquilles openen, langoustines schoonmaken en plat-en rondvissen fileren.
Ook besteden we aandacht aan de kweek en vangstmethoden van de diverse vissen en gaan we laten zien wat per vis nu de beste bereiding is.
Er is plek voor max. 15 deelnemers en de kosten bedragen € 85,-- per persoon.

U kunt zich aanmelden via: info@johngevenstudios.nl

 

Macaron en tijgersoezenworkshop

10 oktober 2015  (ontvangst vanaf 10.30 uur - start workshop op 11.00 uur):

Tijdens deze 3 uur durende macaron workshop gaat u onder begeleiding van chef Marnix Beekhuizen zelf de heerlijkste zoete en hartige macarons en de nieuwste trend, tijgersoezen maken.

U gaat zelf het beslag maken voor de schelpen, u krijgt tips en hints over de juiste baktemperatuur en tijd en natuurlijk worden ook de vullingen van onder andere Limoencremeux, frambozencremeux, mango en basilicum, karamel met gezouten roomboter, chocolade ganache met munt en koffie zelf gemaakt.
En….de macarons mag u na afloop mee naar huis nemen, zodat iedereen thuis kan meegenieten van dit heerlijke stukje patisserie.
Er is plek voor max. 16 deelnemers en de kosten zijn € 59,50 per persoon.

U kunt zich aanmelden via: info@johngevenstudios.nl

 

Workshop: Italiaans

12 maart 2016  (ontvangst vanaf 10.30 uur - start workshop op 11.00 uur):

De Italiaanse keuken zoals la mama het bedoeld heeft....
Mooie pure smaken en de beste ingredienten zorgen voor een onvergetelijk traditioneel italiaans diner.
Natuurlijk gaat u zelf aan de slag met verse pastasoorten, maar wat denkt u van mooie garnalen ravioli's met paddestoeltjes en truffeljus? Of involtini's van kalf met parmezaan en laurier, torta di limone?
Allemaal (H)eerlijke smaken, waarbij u zich direct in Italie waant.

Er is plek voor max. 16 deelnemers en de kosten zijn € 65,-- per persoon.

 

 Het menu:
Voorgerecht
garnalenravioli met spinazi, paddestoelen en een fluweelzachte truffelsaus
Hoofdgerecht
involtini (dun gesneden kalf met laurier) met peccorino, geroosterde aubergine en gnocchi met zwarte peper en geitenkaas
Dessert
torta di limone

 

U kunt zich aanmelden via: info@johngevenstudios.nl

 

Meld uzelf hier aan om op de hoogte te blijven van onze kookworkshops en acties!

klik op deze link: inschrijving nieuwsbrief

 

^ naar boven