Privacy

Privacy beleid

Algemeen
John Geven Studio’s B.V. (Spegelt 45, 5674CE Nuenen) hecht veel belang aan het beschermen van de privacy van hun (potentiële) klanten en de bezoekers van de website http://www.johngevenstudios.nl en de overige aan John Geven Studio’s gerelateerde websites (“Websites”). De persoonlijke gegevens van haar (potentiële) klanten en de bezoekers van de Websites worden door John Geven Studio’s dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. John Geven Studio’s houdt zich hierbij strikt aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (“WBP”). In overeenstemming met de WBP heeft John Geven Studio’s haar verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Welke gegevens verwerkt John Geven Studio’s?
John Geven Studio’s legt uw gegevens vast bij de verkoop van haar producten en diensten (zoals e-tickets), bij het verlenen van haar diensten en in de andere gevallen dat John Geven Studio’s contact met u heeft. U kunt hierbij denken aan uw naam, uw adres, uw e-mailadres, uw telefoonnummer, uw geboortedatum en uw bankgegevens. John Geven Studio’s gebruikt deze gegevens onder andere om inzicht te krijgen in de voorkeuren en interesses van haar (potentiële) klanten en de bezoekers van de Websites en voor het verwerken van boekingen en e-tickets. Tevens gebruikt John Geven Studio’s deze gegevens voor haar dienstverlening en om haar (potentiële) klanten en de bezoekers van de Websites op de hoogte te houden van de activiteiten, de producten en de diensten van John Geven Studio’s. Hierbij tracht John Geven Studio’s rekening te houden met uw interesses. Gegevens van haar (potentiële) klanten en de bezoekers van de Websites helpen John Geven Studio’s ook bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Anders dan nodig in het kader van de verwerking van persoonsgegevens zoals hiervoor omschreven, verstrekt John Geven Studio’s uw gegevens niet aan partijen buiten de John Geven Studio’s

E-mail nieuwsbrief
John Geven Studio’s wil haar (potentiële) klanten en de bezoekers van de Websites graag op de hoogte houden van haar producten en diensten. Wanneer u zich abonneert op een elektronische nieuwsbrief van John Geven Studio’s dan geeft u toestemming aan John Geven Studio’s om uw e-mailadres te gebruiken voor de toezending van die nieuwsbrief en andere informatie van John Geven Studio’s zoals aanbiedingen en enquêtes.
Indien u geen informatie meer via de e-mail wens te ontvangen, kunt u uzelf afmelden via de link welke staat vermeld onderaan iedere elektronische nieuwsbrief.

Websites
Op de Websites worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden zonder dat deze de bezoekers van de Websites identificeren. Deze registratie is er op gericht de dienstverlening van John Geven Studio’s verder te optimaliseren onder meer door de inrichting van de Websites zoveel mogelijk aan de behoeftes van de bezoekers aan te passen en door meer gerichte informatie op de Websites te plaatsen.

Cookies
John Geven Studio’s maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens, dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. John Geven Studio’s maakt zowel gebruik van tijdelijke cookies, als van speciale cookies. Tijdelijke cookies bevatten geen persoonsgegevens en zijn enkel bedoeld om het gebruik van de Websites voor u makkelijker te maken. Speciale cookies worden gebruikt om u te herkennen wanneer u opnieuw een bezoek brengt aan de Websites. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor, dat uw instellingen worden onthouden, zoals uw naam en uw geboortedatum.

Meer informatie over cookies kunt u vinden in het Cookiebeleid van John Geven Studio’s http://www.bloementuin.nl/cookiebeleid.

Beveiligingsmaatregelen
John Geven Studio’s doet er alles aan om uw persoonsgegeven zo goed mogelijk te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Bij John Geven Studio’s heeft alleen geautoriseerd personeel toegang tot deze gegevens.

Telefoon
John Geven Studio’s behoudt zich het recht voor om telefoongesprekken op te nemen. Zij zal deze opnames enkel gebruiken voor interne doeleinden (opleiding). De opnames worden niet verder verspreid of aan derden verstrekt.

Websites van derden
Op de Websites is het mogelijk om naar de websites van andere bedrijven, niet uit de John Geven Studio’s groep, door te klikken. John Geven Studio’s is niet verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens door deze andere bedrijven. John Geven Studio’s raadt u aan het privacy beleid van deze bedrijven zorgvuldig te lezen omdat de voorwaarden vermeld op die websites kunnen afwijken van het privacy beleid van John Geven Studio’s.

Inzage gegevens
Indien u uw gegevens wilt inzien, wilt laten corrigeren of bezwaar wilt aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens door John Geven Studio’s, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. John Geven Studio’s stuurt u dan per
e-mail een overzicht toe met de op dat moment bij Libéma bekende en geregistreerde gegevens.

Contact
Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door John Geven Studio’s? Dan kunt u contact met ons opnemen:

 

Wijzigingen
John Geven Studio’s behoudt zich het recht voor van tijd tot tijd het Privacy beleid aan te passen. Het is daarom raadzaam om regelmatig de meest recente versie van het Privacy beleid te checken.

Deze versie is opgesteld in mei 2018

 

^ naar boven