Disclaimer

Disclaimer

De website www.bloementuin.nl (“Website”) ten behoeve van John Geven Studio’s en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van een aan John Geven Studio’s gelieerde vennootschap. Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van John Geven Studio’s

De inhoud van de Website en andere uitingen van John Geven Studio’s op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door John Geven Studio’s wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. John Geven Studio’s behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. John Geven Studio’s aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website.

Wanneer John Geven Studio’s links naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

John Geven Studio’s aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door John Geven Studio’s worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Bloem & Tuin evenementenburo B.V

Mei 2018 ©

 

^ naar boven