Gezellig koken en dineren
Onder begeleiding van onze Chef koken
Mogelijkheden voor grotere diners of gala
van klassiek tot moleculaire kookworkshops
Vergader en presentatie mogelijkheden
Ook uitjes met bedrijf, familie en/of vrienden
Voor iedere bijzondere bijeenkomst
In te richten naar uw wensen
Een zeer ruim opgezette 5 sterren kookstudio
Sfeervol dakterras met diverse mogelijkheden
Gezellig dineren na een leuke kookworkshop

Kookstudio

Kookstudio John Geven: Gezellig, leerzaam & culinair koken met elkaar.


U wordt ontvangen in onze  5 sterren kookstudio, met daarin een grote professionele keuken en een trendy restaurant.
Wij bieden u de mogelijkheid om eens gezellig en op niveau met elkaar te koken en genieten van vele culinaire gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen.
Onder begeleiding van onze chefkok bereid u een heerlijk diner met elkaar! U zult versteld staan van uw eigen capaciteiten.


Bij binnenkomst staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Daarnaast kunt u genieten van de eerste gang (amuse) die de chefkok reeds voor u bereid heeft.

Na uitleg van onze chefkok gaat u per groep de keuken in en zelf aan de slag. De verse ingrediënten staan voor u klaar. Zelf gaat u nog 4 gangen bereiden. Tijdens het koken kunt u een gezellig drankje nuttigen. U bepaalt zelf vooraf hoe de avond eruit mag komen te zien. In een voorafgaand gesprek met onze kok bespreekt u wat die avond bereid gaat worden.

Een kookworkshop duurt in onze ruime keuken zal tussen de 4 uur en 5 uur duren. Geeft u daarom aan hoe u de avond ingevuld wilt hebben.

U kunt vooraf kiezen uit verschillende kookworkshop thema’s. Standaard werken we met een seizoensmenu, maar alle andere mogelijkheden staan hier omschreven.
Wij vragen vooraf of onze chefkok rekening moet houden met bijvoorbeeld allergieën, speciale diëten, geloofsovertuigingen of andere voorkeuren. Alles is bespreekbaar en wij luisteren graag naar uw wensen.

 

Heerlijk genieten op ons sfeervolle dakterras

Sinds dit jaar beschikken we ook over een sfeervol dakterras aansluitend op ons restaurant. Een prachtig nieuwe uitbreiding van onze kookstudio.op dit terras staan diverse Big Green Egg's waarmee we een schitterende Barbecua kookworkshop kunnen verzorgen.
 Dakterras

Workshop in het Engels

Komt u met internationale gasten, geef dit dan bij ons aan. Wij kunnen onze workshops geheel of gedeeltelijk in het Engels geven. Geeft u dit van te voren aan dan zorgen we ook voor een Engelse vertaling van de menubeschrijvingen en na afloop een boekje met de bereide recepturen in het Engels voor uw buitenlandse gasten.

Rolstoelvriendelijk

Heeft u gasten die gebruik maken van een rolstoel of moeilijk ter been zijn dan is dit geen enkel probleem. Onze kookstudio beschikt over een lift en een invalidentoilet en is in het hele pand drempelvrij. Ook zijn diverse werkbanken onder rijdbaar wat ook geldt voor de dinertafels. U kunt in de rolstoel met gemak oneral terecht in onze kookstudio.

 

Ons restaurant : een testruimte voor de Philips HUE (nieuwe generatie LED)

Wij zijn zeer trots dat wij in ons restaurant die nieuwe Philips HUE LED verlichting mogen testen. Hiermee kunnen wij iedere sfeer, gevoel en kleur creëeren. Laat u zelf en uw gasten verrassen met deze nieuwe wereld van licht. Onderaan in ons portfolio vindt u enkele sfeerbeelden.

 

5 sterren kookstudio Eindhoven/Nuenen

Sinds 2010  is er in Nederland een classificatie gekomen voor kookstudio's. Dit houdt in dat niveau, hygiene, enthourage, faciliteiten, toegankelijkheid & service zeer zorgvuldig worden beoordeeld. U kunt hier alles over lezen op deze website, klik hier.
Wij zijn ook zeer trots met de beoordeling van het hoogst haalbare, 5 sterren.
Slechts 5 andere kookstudio's in Noord Brabant hebben ook een 5 sterren kwalificatie.


 

Iets anders?

Wilt u naast koken nog iets bijzonders voor uw gasten? Dan zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Wat dacht u van een workshop met roofvogels onder leiding van een gediplomeerde Valkenier. U maakt kennis met een aantal roofvogels en mag ze zelfs vasthouden. Een zeer bijzondere ervaring met een uniek stukje fauna wat ons blijft intrigeren.
Maar ook glasblazen behoort tot een van de mogelijkheden. Een bijzonder stukje vakmanschap wat u onder begeleiding van een glasblazer kunt ervaren. Of een leuke fotografie workshop met uw gasten is een leuke ervaring. Kortom zijn er diverse mogelijkheden voor u en uw gasten naast de reguliere kookworkshops.

Portfolio

ZHue restaurant019ZHue restaurant015ZHue restaurant014ZHue restaurant013ZHue restaurant017ZHue restaurant016
^ naar boven